Naapurit kyykkyyn!

Grillaus on joskus todellista taikuutta. Kokoonnutaan ystävien, perheen tai muiden kanssa grillin ympärille ja seurustellaan grillauksen merkeissä. Erilaiset hyvät tuoksut, savu ja grillin lämpö ympäröivät meidät, makuelämyksistä puhumattakaan! Tässä on kaksi todellista luxusgrilliä joilla grillaustulos ei voi epäonnistua. Nämä ovat hyvä valinta varsinaiselle vaativalle gourmetgrillaajalle!

Big Landmann (art. 11501) on keraaminen kamadogrilli. Sen paksu keraaminen materiaali tekee mahdolliseksi ns. slowcook-grillaamisen, siis grillamisen pienellä lämmöllä ja pitkällä valmistusajalla. Luonnollisesti Big Landmanilla voi toki myös valmistaa korkealla lämmöllä pizzaa tai vaan ihan normaalisti grillata. Katso video grillistä ja opi uutta!

Tennessee 400 (art. 11404) on oikea ”äijägrilli”. Se on massivinen kooltaan ja grilli kuuluukin ns. savugrilleihin eli barbecue smoker-perheeseen. 130 kilon painoinen järkäle takaa tasaisen lämmön sisällään eivätkä aromitkaan karkaa. Loisto grilli kaikenlaiseen kokkaamiseen ja savustamiseen. Katso video ja mykisty!

Varoitus: Grillisi saattaa tehdä naapurisi hieman kateelliseksi. Jotkut grillit vaan ovat varsinaisia statussymboleja!