Hiiligrilli vs. kaasugrilli


Kaasugrilli? Miksi?

Kaasulla grillaamiseen on monta hyvää syytä. Ensinnäkin kaasulla grillaaminen on edullista. Kaasugrilli myös savuttaa huomattavasti vähemmän.

Kaasugrilli on nopeasti valmis käyttöön ja grillamisen lopettaminen on yhtä vaivatonta. Useimmat kaasugrilleistämme on varustettu valurautaisilla polttimoilla, jotka helpottavat tasaisen lämpötilan aikaansaamista ja pysyvät kuumina pitkään. Monissa malleissamme on myös ns. lämmönjakolevy, joka jakaa lämmön tasaisesti.

Grillit on helppo pitää puhtaina ns. rasvapellin ansiosta. Lisäksi grilleissä on hyvät laskutilat. Useimmat grilliemme puuvaunut on valmistettu FSC-hyväksytystä puusta, joka tarkoittaa siis sitä, että me Landmannilla välitämme ympäristöstämme.

Siinä siis muutamia hyviä syitä kaasugrillin hankinnalle. Lisäsyynä voi esimerksi olla se, että teet naapurisi kateelliseksi. Vaan, että tiedät.

Hiilestähän se kaikki alkoi.

Hiiligrilleissä on aina ollut oma viehätyksensä. Meillä Landmannilla on hyvä valikoima erilaisia hiiligrillejä aina yksinkertaisista avomalleista hienoihin pylväsmalleihin.

Hiiligrilli on omiaan tunnelmallisen ja perinteisen tyylin kannattajille.

Eli, mikäli haet maukkaita ja mukavia grillauselämyksiä, voimme varmaankin olla avuksi.